Nu är det Klart! Och värt att fira!

Hej Alla!

Den senaste tiden säkert några av er undrat vad jag håller på med om dagarna som “kvalite- & miljöansvarig”. Det jag jobbat med är att bygga ett ledningssystem som följer ISO 9001 och 14001 Standarden som påvisar hur vi arbetar inom bemt gruppen med mål att bli certifierade. Jag har också jobbat med internrevisioner och externrevision av vårt ledningssystem.

Som jag meddelat tidigare så hade vi inga avvikelser i Steg 1 av certifikats revisionen, Steg 2 revisionen hade vi totalt 4 avvikelser som vi omgående satte en “action” plan på och “släckte” direkt. I rapporten från revisorn rekommenderades det att vi skulle bli certifierade, rapporten skulle sedan granska ytterligare av revisor i Holland så att allt stod rätt till och våra svar på deras frågor var tillräckliga.

Det är nu klart! Vi är numera certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

“Den som förstår det rimliga kan också åstadkomma det storslagna.”
5+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *