bemt gruppen växer och har gjort ett storförvärv i sommar” Skåneinstallatören AB”

Vi har köpt Skåneinstallatören AB som består av två bolag ett som heter Skåneinstallatören VVS AB och Skåneinstallatören som är ett renodlat elbolag. Vi köpte ut Elbolaget som har sitt huvudsäte i Malmö på Industrigatan 31. Skåneinstallatören har 28 anställda idag och jobbar bl.a. med service, entreprenad, passagesystem, fiber och solceller och har en del större kunder och avtal. Exempel på deras kunder är Castellum, MKB, Lifra, AF bostäder mm. Med detta köp blir vi ett av de största elbolagen i Malmö med totalt 41 st elektriker. Bolaget kommer att drivas som ett eget företag med egen organisation och finnas kvar på samma adress men vi kommer att ha nära samarbete framöver.

Vi hälsar Skåneinstallatören välkomna till gruppen

 

Viktigt att veta Skåneinstallatören Vvs har gått i konkurs och ingår ej i köpet      

 

 

6+

En reaktion till “bemt gruppen växer och har gjort ett storförvärv i sommar” Skåneinstallatören AB”

  • 20 juli, 2019 kl. 10:48
    Permalink

    Det händer alltid nåt… Kul och intressant utveckling!

    0
    Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *